dissabte, 2 d’octubre del 2010

calcar ombres

Una activitat contemplativa que dónna resultats molt decoratius. Triem qualsevol ombra projectada, per la llum del sol o d'una bombeta qualsevol. Podem trobar bellesa en les fulles dels arbres o que descobrim en l'entorn, o projectar ombres deliberadament amb una llanterna. Segurament, acabarem treballant amb formats força grossos, amb paper d'embalar o cartrons reciclats. 
A més de treballar sobre l'elecció dels continguts per a originar una imatge innteressant, estarem aprenent sobre una base real de figuració. Calcar és una activitat de la que podem aprendre molt, a nivell de tècnica de dibuix, control del traç, continuitat, gruix, intesitat, etc., sense necessitat de ser un gran artista o estudiós del tema.  






En aquesta activitat vam utilitzar llum natural, uns fantàstics rajos de solet que es projectaven en unes plàntes o els nens i nenes jugaven amb les mans i objectes i repassaven aquestes formes projectades amb els llàpiços. També vam posar paper pinocho en els vidres i es projectaven les llums de colors. Molt bonic i màgic.

El material que van fer servir: fulls, ceres Manley i pastels.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

indiqueu el vostre nom i deixeu el comentari, gràcies