dimarts, 18 d’octubre del 2011

Sitges

Aquesta entrada està dedicada a acollir els comentaris, propostes i demandes dels participants del taller de Sitges. Us agrairíem molt que no us oblideu d'indicar el vostre nom.
Moltes gràcies!!!

Aquí us passem unes fotos del taller on sortiu ben maques i macos!!!

Gràcies Ester per la recomanació bibliogràfica. Ara mateix actualitze la nostra biblio de recomanacions!Seguim en contacte!

Una gran abraçada per totes !!!
















1 comentari:

  1. Hola a tothom! sóc l'Ester del Carmen, la "campanera" d'ahir!! tansols dir-vos que estic molt contenta de trobar persones com vosaltres amb qui, pel que vaig poder veure, comparteixo moltes inquietuds, preocupacions i sobretot il.lusió per millorar i aportar noves mirades al sistema educatiu actual. Em vaig quedar amb les ganes de saber quines propostes pràctiques feieu al respecte de la creativitat aplicada al camp de l'aprenentatge. Tot i així, felicitats per la iniciativa i ànims per tot el que vindrà.
    Per cert, sobre temes de bibliografia jo vull afegir al magnífic Francesco Tonucci i la seva ciutat dels nens i una altre italià genial, en Gianfranco Zavaloni i la "Pedagogia del cargol". finalment un petit tresor de la Gloria Steinem: "La revolució interior". Una abraçada i fins aviat!

    ResponElimina

indiqueu el vostre nom i deixeu el comentari, gràcies